Sebramarmorist 8 mm tahulised ehtekivid, auguga

Sebramarmorist 8 mm tahulised ehtekivid, auguga

Kogus ca 50 tk, kee pikkus ca 40 cm

Sebramarmor kannab tavalise marmori omadusi, kuid võimendab neid. Sebramarmor aitab mõista tõde oma soovide ja ihade kohta ning aitab keskenduda sellele, mida te soovite oma ellu luua. Sebramarmori energiad aitavad saavutada suuremat kontrolli oma mõtete üle, toetades sel viisil pikaajalisemat kõrgemas energias püsimist. Kontroll oma mõtete üle aitab kaasa ka oma tõeliste hingeigatsuste manifesteerimisele.

Marmor on puhastav kivi, mis toetab verd, nahka ja keha puhastamisega seotud süsteeme. Seda kivimit kastutatakse selguse saavutamiseks ning "aja seiskumise" seisundite tekitamiseks nii meditatsioonis kui tantristlikes praktikates. Marmor aitab säilitada enesekontrolli, toetab oma mõtete valitsemist ning võimendab meelerahu. Marmor aitab säilitada kainet mõistust ja tasakaalustab kodu, südame ja sisemiste veendumustega seotud valdkondi. See kivi toetab unenägude meelespidamist ning pakub kaitset nii füüsilisel kui emotsionaalsel tasandil. Tänu oma tasakaalustavatele omadustele kasutatakse marmorit sageli homöopaatias.


Läbimüüdud!
Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )