Eklipsiidist ehk päikesevarjutuse kivist taevaketas

Eklipsiidist ehk päikesevarjutuse kivist taevaketas

Läbimõõt ca 3 cm

Eklipsiit ehk päikesevarjutuse kivi on vulkaaniline kivi, mida leitakse Indoneesiast või Austraaliast. Eklipsiit aktiveerib sakraalkeskust ja kolmandat tšakrat, aitab aktsepteerida muutusi, avaneda uutele võimaluste ning tõstab enesehinnangut. Kuna eklipsiit eemaldab energiablokeeringuid teisest ja kolmandast tšakrast, siis toetab see kivi loovuse esiletoomist ning aitab luua seda, mis on kõikide kõige kõrgemaks hüvanguks. Eklipsiit on ka võimas kaitsekivi, mis leevendab emotsionaalset stressi ning aitab teha kõrgemaid valikuid. Sellel kivil on ka omadus lahustada sügavale juurdunud ja häirivaid negatiivseid hoiakuid ja uskumusi. Eklipsiit on energiseeriv kivi, mis tõstab kandja energiataset. Eklipsiidi kaitsvad ja erinevate maailmade vahelist suhtlemisi võimendavad omadused teevad sellest kivist hea abilise kanaldamise puhul. Müstiline eklipsiit on suurepärane kivi teadmanaise faasi jaoks elus. Teadmanaine on tark naine, vana preestrinna, kes hoidis ala iidseid tarkusi ning keda tema hõimu poolt väga austati. Selle kivi abil saavad menopausi läbinud naised tagasi nõuda oma väe ja koha ühiskonnas. Meestel, kellel on keskeakriis või kes tunnevad end elu teises pooles ülearustena, stimuleerib see kivi uut algust. Eklipsiit lahustab ka viha, kadedust ja vimma ning täidab kandja südame rõõmu ja armastusega. See kivi stimuleerib ka intellektuaalseid võimeid, seega on hea seda kivi õppides või eksameid tehes taskus või kaelas kanda. Füüsilisel tasandil võib eklipsiidist abi olla alakõhuhädade, allergiate ning närvisüsteemi, südame ja vereringeelundkonna hädade korral. Eklpisiit toetab ka keha füüsilist vitaalsust.

Märkus: Eklipsiidist sisalduv orpiment (kollane) on mürgine, seega oleks hea pärast kiviga töötamist pesta käed ning kristallivee tegemiseks tuleks kasutada kaudset meetodit.

NB! Taevaketaste kaela riputamiseks sobivad tekstiilist ja nahast ehtepaelad.

Läbimüüdud!
Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )