Kuldajastule häälestumise komplekt

Kuldajastule häälestumise komplekt

© Riina Grethiel

On olemas neli kristalli, mis on meile kuldaja taastulekuks ettevalmistumisel appi saadetud. Neid kristalle enda läheduses hoides ja neid regulaarselt meditatsioonis kasutades on võimalik oma võnkesagedust oluliselt tõsta ja end kõrgematele vibratsioonidele avada. (-Diana Cooper-)

KALTSIIT (1)

Kaltsiidi poolt pakutava õppetunni sisu on lihtne, kuid sügavmõtteline. Ta on siin selleks, et õpetada meile lihtsat "olemise" kunsti. Vaid täisteadvusel ja täielikult lõdvestunult hetkes viibides saame kord võimeliseks küündima kosmilise tarkuseni. Ka aitab kaltsiit meil aru saada oma hinge õppetundidest, mida oleme tulnud siia kehastudes õppima. Kui me ei suuda mõista oma elus korduvalt esilekerkivaid mustreid või tsükleid, siis aitab kaltsiit jõuda vajaliku sisekaemuseni. Kaltsiit loob ühenduse täheväravatšakraga, mis asub hingetähe kohal (30 cm pealaest kõrgemal).


KÜANIIT (2)

Selle kristalli peamine ülesanne on taasavada kausaaltšakra. Kuni me selleks valmis ei ole, edastab küaniit vaid väga õrna, vaevutajutavat energiat. See on justkui meie päästmiseks väljasirutatud käsi. Arvatakse, et küaniit on enam eetertasandile kui füüsilisele maailmale häälestunud kristall. Meie teadvuses peituvad kõrgemad jõud on tuhandeid aastaid olnud uinuvas olekus. Kui küaniit neid jõude nüüd taasäratama hakkab, meenuvad meile paljud ammu-ununenud võimed (telekinees, teleportatsioon, jne). Muudatused, mis selleks meie sünapsülekandeteedes aset leidma peavad, ei saa muidugi toimuda üleöö, kuid pidev töö küaniidiga tekitab aja jooksul nõutavad ühendused.

HEMATIIT (3) 

Kui seleniidi eesmärk on tuua vaim füüsilisse kehasse ja sulandada vaim ainega, siis hematiidi roll on lülitada vaim meie vereringesse. See võimaldab vaimu sõnumitel saada iga raku geneetilise koodi osaks, tekitades niiviisi iga indiviidi keha sees puhtama ja elujõulisema energiamudeli. Hämmastavaks uudiseks on see, et uued positiivsed mustrid vahetavad vanad välja. Praegusel ajal on hematiit peamine kristall, mis saab maatähetšakrat (jalataldade all) aktiveerida ja on selles kristallide võimsas kvartetis maandavaks elemendiks.

SELENIIT (4)

See kristall mängib väga tähtsat rolli hingetähetšakra (pea kohal) aktiveerimisel. Käes on aeg saada üheks oma hingega. Seleniidi võimuses on meile näidata, kuidas integreerida oma ellu jumalikke seadusi ja põhimõtteid. Ta õpetab meile ka vaimu ja aine ühendamist, vaimuvalguse sulandamist oma füüsilisse kehasse. Tulemuseks on see, et vaim leiab endale kodu igaühes meist. See on aeglane ja õrn protsess, sest meie keha ja teadvus ei suuda uue energiaga kuigi kiiresti kohaneda.


Vt ka: Kristallikomplektid ja universaalne „ravimiladu“ sisetasanditel

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Vt ka: Kotikesed kristallikomplektide jaoks

Hind: 33.00 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )