Elulille iidne saladus I osa

Elulille iidne saladus I osa

Kaaned veidi kulunud, sisu korras. - Drunvalo Mechizedek

Kunagi teadsime, et kõik elav kogu universumis põhineb loomise baasmustril – Elulilleks nimetatud geomeetrilisel kujundil, mille saladuse tundmine on võimaldanud meil üldse laskuda sellesse füüsilisse eksistentsi ning mis omakorda näitab meile ka teed siit välja. Kuid kui me langesime väga kõrgelt teadvusetasandilt pimedusse, siis unustasime, kes me tõeliselt oleme. Tuhandeid aastaid säilitati iidset saladust muististes ja raidkirjades üle kogu maailma, kodeerituna säilis see informatsioon ka kõikide elusorganismide rakumälus.

Nüüd on saabunud aeg, kui ärkame üles unest ning raputame vanad ja kopitanud mõttemustrid välja oma teadvusest, heites pilgu uue koidiku kuldsele valgusele, mis hoovab sisse meie tajudele avanevatest akendest. See raamat siin on üks sellistest akendest.

Drunvalo Melchizedek esitleb teile nii tekstis kui graafikas Elulille seminaride tsükli esimest osa, valgustades müsteeriumeid selle kohta, kuidas me siia reaalsusesse üldse tulime, miks on meie maailm selline, nagu ta on, näidates oma versiooni teest, mis viib meid teadvuse avardumisele ning meis peituva potentsiaali avanemisele.

Püha geomeetria väljendab täiuslikku vormi kõige olemasoleva ülesehituses, viidates jumalikule korrale meie reaalsuses. Me võime jälgida seda korda nähtamatust aatomist hiiglaslike tähtedeni, avastades iseennast igal hetkel. 

***

MEIE IIDSE MINEVIKU MEENUTAMINE
Kuidas Atlantise langus muutis meie Reaalsust?
ELULILLE SALADUS AVANEB
Püha geomeetria; Eluseeme; täht-tetraeeder; vibratsiooniline universum; pooluste nihked Maa ajaloos.
MEIE MINEVIKU JA OLEVIKU PIMEDAM POOL
Ohud meie planeedil; jääaeg; Maa ajalugu.
LOOMULIKU EVOLUTSIOONI KATKEMINE NING KRISTUS-TEADVUSE VÕRGUSTIKU TAASTAMINE
Kuidas lemuurlased arendasid inimteadvust; marsslaste saatuslik otsus; planetaarne võrgustik.
EGIPTUSE ROLL TEADVUSE ARENGUS
Suremine; ülestõusmine; taevasseminek; Ehnatoni hiilgus; Genesise lugu.
VORMI JA STRUKTUURI TÄHTSUS
Torus; labürint; Elumuna; platoni kehad; elusad kristallid.
INIMKEHA GEOMEETRIA
Leonardo da Vinci kaanon; vabamüürlaste joonistuse saladus; kuldlõige; spiraalid; fibonacci jada.

Vt ka: "Labürindipühitus ehk teekond südame pühasse ruumi ja valguskeha aktiveerimine"
(sisaldab Mer-Ka-Ba meditatsiooni).

Hind: 28.77 EUR /21.44 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )