Seleniitsau fluoriidist otsaga, väiksem

Seleniitsau fluoriidist otsaga, väiksem

Pikkus ca 10-11 cm

Tervendavad kristallsauad on mõeldud eelkõige energia fokusseerimiseks ja suunamiseks. Iidsetest aegades alates on tervendajad üle kogu maailma nende abil oma väge võimendanud, sest sauad koguvad ja suunavad energiat. Lisaks tervendamisele ja väe suunamisele, saab neid kasutada ka pühitsemiseks ja õnnistamiseks. Tervendavatest kristallsauadest on abi nii kogu aura kui kindlate kehapiirkondade tervendamisel. Sauasid saab kasutada ka auras asuvate blokeeringute ülesleidmiseks, nende puhastamiseks ja eemaldamiseks. Kristallsauast võib olla abi ka massaažiga tervendamisel, sest masseerimine tervendava sauaga aitab vabastada keha liigsetest pingetest, samal ajal kui saua läbiv tervendav energia enne kehasse suundumist võimendub. Massaažiks on kõige sobivamad siledad sauad, mis on vähemalt ühest otsast ümarad, sest need ei kriimusta nahka ega tekita kehale muid ebamugavusi.

Saua üks ots on tavaliselt ümar ning teine teravam. Saua hoitakse enamasti ümarast otsast ning nii, et saua ümar ots jääb hoidja poole. Saua teravamat või tipust peenenevat otsa kasutatakse energia suunamiseks - kas millegi sisse (sel juhul suunake teravam ots soovitud kehapiirkonna või objekti poole) või millestki välja (sel juhul suunake teravam ots universumi poole). Energia suundub saua sisse tavaliselt läbi saua ümarama otsa ning seda fokusseeritakse läbi saua teravama otsa mingi kindla objekti suunas.

Tervendava kristallsaua võib asetada ka massaažiõli pudeli lähedusse, et lasta saua tervendaval energial õliga seguneda. Seda võib panna ka veeanuma lähedale või peale, et luua energiseeritud vett.

Tervendavat kristallsaua võib kasutada ka mediteerimisel. Võtke sau vasakusse kätte (vasak käsi on energia vastuvõtja), nii et saua teravam ots oleks suunatud randme suunas ning ümaram ots jääks vastu sõrmi. Nii suunate te universumi tervendava energia saua ümarama otsa sisse ning seejärel läbi saua terava otsa endasse.

Tervendava kristallsaua abil saab kehast välja tõmmata ka häirivaid või negatiivseid energiaid. Suunake saua ümaram ots probleemse ala suunas. Negatiivne energia tõmmatakse nüüd saua ümaramasse otsa ning see väljub saua teravama otsa kaudu, mis tuleb suunata universumi poole. Sisuliselt annate te probleemse energia üle vaimsetele vägedele (näiteks peainglitele), kes sellega edasi tegelevad. Kuid võite ka taotleda, et negatiivne energia suunduks otse Suurde Keskpäikesse ning lahustuks hetkega. Kui tunnete, et olete negatiivse energia enesest või kliendist välja tõmmanud, pöörake sau ümber, nii et nüüd oleks saua teravam ots probleemse piirkonna poole ning saua ümaram ots universumi poole või lihtsalt probleemsest kehaosast eemale suunatud. Taotlege nüüd, et negatiivne energia asenduks puhta Allika valgusega.

Kristallsaua abil tervendades kasutage lihtsalt taotlust ja kujustage, et suunate negatiivse energia kehast eemale ning asendate selle siis positiivse energiaga. Lihtsalt nähke, et positiivne energia siseneb saua ümarama otsa kaudu ning väljub saua teravama otsa kaudu, suundudes tervendamist vajavasse piirkonda.

Võite tervendavat kristallsaua kasutada erinevate tervendamistehnikate puhul, millega tuttavad olete. Võite märgata, et saua kasutamine võimendab tervendava energia voogu märgatavalt ning muudab tervendamise lihtsamaks.

Kristallsaua tuleb aeg-ajalt ka puhastada - kas siis helidega (näiteks tingša või Tiibeti kella abil); voolava vee all (NB! Ei sobi seleniidi või hematiidi puhul!); lõhnasuitsuga; maa sisse mattes; elava tule lähedusse, kristallide peale või looduslikesse vähekohtadesse asetades; päikese-, kuu- või tähevalguse käes. Sobivaim puhastusviis sõltub juba konkreetsest sauast ning sellest, milleks seda kasutatakse. 

Seleniitsau fluoriidist otsaga 

Seleniidi ja fluoriidi võngete õnnelik kombinatsioon selles tervendavas kristallsauas harmoniseerib ja hõlbustab tervendamist. Need kaks kivi toetavad üksteist ning võimendavad teineteise omadusi: ingellikke energiaid vahendav seleniit tõstab märgatavalt fluoriidi sagedust, samal ajal kui negatiivsete energiate väljatõmbamisega hõlpsalt toimetulev fluoriit lisab seleniidile väge ja vastupidavust. Selle kristallsaua kasumine muudab isegi ülimalt intensiivse tervendusprotsessi väga harmooniliseks, nauditavaks ja sujuvaks. 

***

Olles väga kõrge vibratsiooniga, soodustab seleniit meeleselgust ning juurdepääsu ingelliku teadvuse juurde. See kristall aitab ankurdada valguskeha ning kogeda selle vibratsiooni siin Maa peal. Puhtal, pisut läbipaistval seleniidil on eeterlikud omadused ning väidetavalt on ta vahendajaks valguse ja mateeria vahel. Olles küll iidne kivi, on seleniidi puhul tegemist ühe kõige võimsama kristalliga, mis vahendab Maale uusi, kõrgemaid vibratsioone. Seda kivi saab kasutada seiramiseks (kolmanda silmaga vaatamiseks), et näha ette võimalikku tulevikku või et teha kindlaks, mis on aset leidnud minevikus. Olles kaootiliste emotsioonide võimas hajutaja ning stabiliseerija, tagab seleniit juurdepääsu alateadvuses toimuva mõistmise juurde. Maja ümber paigutatuna loob seleniidist võrgustik teie kodule vägeva kaitse ning tuppa asetatud kivi tagab rahuliku ja harmoonilise atmosfääri. NB! Seleniit on kõrge vibratsiooniga kivi.

***

Fluoriit on tõhus kristall ülesaamiseks mis tahes liiki organiseerimatusest. Fluoriit tõmbab meist välja negatiivse energia ja stressi, aidates igapäevaelu rütme korrapärasemaks muuta. See kivi identifitseerib ning kõrvaldab mis tahes häire kas siis füüsilisest kehast või peenkehadest ning puhastab ja stabiliseerib aura. Fluoriit on abiks grupitöös, kuna tagab stabiilse atmosfääri ning ühendab eri indiviidid ühise eesmärgi nimel. Fluoriit tunneb ära välistegurite mõju ning katkestab väljastpoolt tuleva psüühilise manipulatsiooni ja sobimatu sekkumise mentaaltasandi kaudu. Maandades ja integreerides vaimseid energiaid, aitab fluoriit erapooletuks jääda ning tugevdab intuitsiooni, tehes meid teadlikuks kõrgematest vaimsetest reaalsustest. Lahustab jäigastunud käitumismustrid ning aitab allasurutud emotsioonidel pinnale kerkida ja lahendust leida. Suurepärane abiline õppimisel, kuna suurendab keskendumisvõimet, paneb mõtte kiiremini tööle ning aitab uut informatsiooni omandada. See kivi on äärmiselt efektiivne arvutikiirguse ja elektromagnetilise stressi neutraliseerimisel ning õigetesse punktidesse asetatuna (mida saab kindlaks määrata pendli abil), blokeerib ka geopaatilist stressi.

Hind: 20.00 EUR /12.00 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )