Karma vabastamine (2 CD)

Karma vabastamine (2 CD)

Meditatsioonikursus parema tuleviku loomiseks

Riina Grethiel

Üks põhjus, miks me ikka ja jälle oma teel takistusi kohtame, on karma ehk kas selles või eelmistes eludes sooritatud tegude tagajärg. Kui kogete raskusi ja ebakõlasid või põete mõnd haigust, põletate varasematel perioodidel loodud negatiivset karmat, sest kannatus on üks viis karmat tasakaalu viia. Kuid kannatuses viibimine sulgeb tšakrad ja paneb inimese kogema madalamaid vibratsioone ning neid ka välja kiirgama. Selle mõjul luuakse aga juba uut karmat, mille tulemuseks on keerlemine madalamate vibratsioonide poolt juhitud polaarsuse rattas.

Lahendus sellest olukorrast väljapääsemiseks on meie käeulatuses! Praegusel ajal, kui Maale on väljavalatud sedavõrd palju valgust ja toetust kõrgematest dimensioonidest, pakutakse meile ka üht erilist privileegi, kingitust, milles väljendub Jumalik Arm ja Halastus kogu oma täiuses. Meile pakutakse võimalust oma negatiivne karma kas osaliselt või täielikult kustutada.

NB! Siiski ei laiene see jumalik kingitus valdkondadele, kus karma olemasolu inimest edasi minema innustab, pakkudes võimalust õppimiseks ja arenguks – uutele tasanditele tõusmiseks. See kingitus kehtib ainult sellise karma puhul, mis meid pidurdab, mis on n-ö üleliigne, takistab meil elamast õnnelikult ja kasvamast läbi rõõmu.

Sageli võib karma, mis inimest madalamates sagedustes kinni hoiab, olla seotud ka tema perekonna või suguvõsaga. Praegusel ajal pakutakse meile kõigile võimalust neidki karmakoormaid kergendada.

Selle audiokursuse abil saate võimaluse tühistada nii oma varasemates eludes kui ka selles elus antud vanded ja tõotused, mis on nüüdseks muutunud teie kasvu pidurdavateks ning takistavad teil elamast iseenda kõrgema minana. Lisaks vabastate end needustest ja muudest negatiivsetest programmeeringutest ning rasketest energiatest. Te saate võimaluse külastada Karma Valitsejaid, et tühistada karmat, mis takistab teil tegemast oma elutööd, kohtamast oma elus õigeid inimesi ning pühendumast oma kõrgeimale eesmärgile, milleks on teadvuse avardumine ja vaimne kasv.

Neid meditatsioone kaasa tehes võite paluda ka oma perekonna ja suguvõsa karma tühistamist või selle leevendamist, samuti Eesti rahva karmakoorma vabastamist ning kogu inimkonna karma kustutamist ulatuses, mis on praegusel hetkel sobiv ja planeedi ülestõusmisprotsessi soodustav.

Kursus koosneb viiest meditatsioonist:

I CD

1. Tšakrate puhastamise meditatsioon (25:20)
Kolmanda ja neljanda dimensiooni tšakrate avamine ja tasakaalu viimine.

2. Varasemate elude tervendamine Kõrgema Tahte abil (34:16)
Regressioon.

II CD

3. Vannete vabastamise meditatsioon (29:49)
Vabanemine vaimset kasvu takistavatest sidemetest inimeste ja organisatsioonidega.

4. Isikliku karma vabastamise meditatsioon (18:11)
Esimene rännak Karma Valitsejate templisse:
enese ja oma lähedaste karma kustutamine - kooskõlas Kõrgema Tahtega.

5. Kollektiivse karma vabastamise meditatsioon (23:05)
Teine rännak Karma Valitsejate templisse:
taotluse esitamine perekonna, suguvõsa, rahva ja kogu inimkonna
karma kustutamiseks - kooskõlas Kõrgema Tahtega.

Katkend meditatsioonist: Kõrgem Mina
Regressioon (II med)
Karma Valitsejate tempel (IV med)
Suheteraamatute puhastamine ja transformeerimine (V med)

Hind: 25.50 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )