Meditsiini Buddha, 20 cm

Meditsiini Buddha, 20 cm

Kui Buddha Shakyamuni 2500 aastat tagasi meditsiinialaseid õpetusi andis, ilmus ta oma õpilaste ette ka võimsa tervendaja ja ravitseja kujul. Meditsiini Buddha ehk Ravibuddha vasak käsi on meditatsiooni mudras, milles ta hoiab kerjakaussi ravimtaimedega. See sümboliseerib Buddha imelist tervendavat väge, mis vabastab kõik olendid kannatustest ja haigustest. Paremas käes, mis on õnnistusi jagavas ja soovetäitvas mudras, hoiab ta erilist ravimtaime arura’t, mis ravivat terveks igast haigusest. Kui  Meditsiini Buddha kujustada, tema mantrat lugeda või temast mõtiskleda, vallandub väga võimas tervendav energia.

Meditsiini Buddha mantra kõlab järgmiselt: TAYATA OM BEKANDZE BEKANDZE MAHA BEKANDZE RADZA SAMUT GATE SOHA. See tähendab: Saagu kõik haiguse käes vaevlevad olendid kiiresti terveks! Ja ärgu keegi mitte kunagi haigeks jäägu! 

Kõrgus ca 20 cm
Materjal: messing

Hind: 145.00 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )