Kuldajastu aktivatsioonid MP3

Kuldajastu aktivatsioonid MP3

Audiokursus enese häälestamiseks kõrgemale sagedusele

Riina Grethiel

Audiokursus allalaetavate MP3-failidena!

Praegusel ajal ehitame me kõik üles oma valguskeha. Üksnes valguskeha, mis tagab otseühenduse Algallikaga, saab vabastada meid kolmanda dimensiooni teadvusvõrgustikust ning võimaldada elu iseenda kõrgema minana. Kuna kolmanda dimensiooni  teadvusvõrgustik põhineb polaarsusel, õhutab see vaenu ja võistlemist ning takistab loovuse vaba avaldumist. Nimetatud võrgustik hoiab inimkonda kinni madalamas sageduses, ehkki planeedi enda vibratsioon on tõusnud juba piisavalt kõrgele, et toetada elu kõrgemas sageduses ning võimaldada uue kuldajastu saabumist.

Valguskeha ühendab meid meie kõrgema olemusega ja ning kõige olulisem selle äratamise protsessis on südame avamine. Siis saavad meist kiirgavad valguseallikad, kellest lähtuvad ulatuslikud tervendavad valguseringid, mis tõstavad kõige elava sagedust.

Käesoleval ajal oleme sisenenud väga suurte muutuste perioodi ja kuigi need muutused leiavad aset eelkõige meie teadvuses, mõjutab sisereaalsus paratamatult välist reaalsust ja seega ei jää ka väline maailm endiseks. Nii pöördelist aega ei ole siin planeedil kogetud ligikaudu 26 000 aastat. Nagu paljud teist teavad, lõppesid asteekide ja maajade kalendrid aastaga 2012, sest enamik muistseid prohveteid ei suutnud näha kaugemale teadmatuse uduloorist, mis varjutab meie praegust aega, mil oleme vabanemas karma, ettemääratuse ja saatuse juhtimise alt ning loomas oma reaalsust ise. On väga tähtis, et avaneksime kõrgeimatele energiatele ja neile uskumatutele vaimsetele võimalustele, mis iga päevaga meile üha kättesaadavamaks muutuvad, ja laseksime lahti klammerdumise tuttavliku, kuid eelarvamuste poolt piiritletud maailmanägemuse külge. Just praegu saame me teha oma elus positiivseid muudatusi ning liikuda kõrgemasse sagedusse. 

See  audiokursus on eelkõige tõhus abivahend valguskeha äratamiseks, energiaväljade puhastamiseks, oma jumaliku olemuse ehk Allika Minaga ühinemiseks, Suure Jumalanna kohalolekule avanemiseks ja kõrgeimale võimalikule tulevikule häälestumiseks.

Uks kuldajastusse on meie kõigi ees avatud. Kui keskendume oma unistustele, lootustele ja meie sügavaimast sisemusest esilekerkivatele julgetele, armastavatele ja maailma suurt valgust toovatele ideedele, anname oma panuse, et üleminek kuldajastusse saaks toimuda kõikide jaoks leebelt ja sujuvalt, peaaegu märkamatult.

1. MEDITATSIOON (43:21)
Tähevärava avamine ja otseühenduse taastamine Suure Keskpäikese ehk Algallikaga. Tervendamine Kõrgema Tahte kiirte ja kosmiliste kiirtega.

2. MEDITATSIOON (44:01)
Allika Mina laskumine ja sügavpuhastus keha, kõne ning teadvuse tasandil. Ühinemine Allika Minaga ja kogu inimkonna mõttekeha puhastamine. Rännak tuleviku kuldaega.

3. MEDITATSIOON (11:40)
Tervenduse saatmine maailmale.

4. MEDITATSIOON (57:50)
Valguskeha aktiveerimine ja valguskeha kosmiliste tasandite äratamine. Ühinemine Algallikaga ja Suure Jumalanna pühitsus. Suure Täiuse ehk Puhta Algoleku kogemus.

 Varasem nimetus: "2012 aktivatsioonid ja valguskeha kosmiliste tasandite äratamine"

Audiokursuse vahelehte näete, kui klikite pildi all olevale ikoonile "LEHITSE".

Allika Mina tervendus
Allika teadvuses

Hind: 17.77 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )