Eelmiste elude tervendamine MP3

Eelmiste elude tervendamine MP3

Kaks juhitud rännakut regressiooniks

Riina Grethiel

Audiokursus allalaetavate MP3-failidena!

Oma eelmiste elude teadasaamine võib olla äärmiselt valgustav kogemus, sest meenutades varasemates eludes asetleidnut, suudame paremini mõista ka oma käesolevat elu. See audiokursus pakub võimalust taaselustada eelmiste elude mälestusi, et haarata laiemat pilti oma hinge arenguteekonnast ning mõista korduma kippuvaid õppetunde ja raskesti lahendatavaid väljakutseid. Kuid lisaks annab eelmiste elude meenutamine võimaluse vaadelda ka oma suuremat, vaimset olemust, kes on arvukates kehastustes tunda saanud väga erinevaid kogemusi ning omandanud suurt tarkust, mille "kullaproov" sõltub siiski sellest, kas meenutasime neis eludes ka oma tõelist jumalikku olemust või mitte.

Iga elu ON unikaalne ja kehastumiste teekond pakub hingele, kes on androgüünne olevus, kogemuste omandamiseks väga erinevaid mänguväljakuid: osades eludes võib ta olla naine, teistes mees; ta võib sündida erinevate rahvuste ja eri rasside sekka; kogeda ühes elus ääretut vaesust, teises jälle ülimat rikkust, jne. Ta võib isegi avastada, et on olnud elusid, kus ta polegi olnud inimene, vaid hoopis loom, lind, kala või olend mõnelt teiselt planeedilt. Võib-olla on teilgi olnud elusid, mis erinevad teie praegusest kehastusest sedavõrd, et te ei suuda neid isegi ette kujutada – eriti juhul, kui olete end oma käesoleva rolliga liiga sügavalt samastanud...

Uuringud näitavad, et vähemalt 70% inimestest on vähemalt korra elus kogenud deja vu’d – seletamatult tuttavlikku tunnet täiesti tundmatutes olukordades. Siiski heidab suurem osa meist selle kogemuse kõrvale, pidades seda pelgaks juhuseks. Tegelikult on asi juhusest kaugel, sest deja vu’d leiavad aset just seetõttu, et pinnale kerkivad fragmendid eelmiste elude mälestustest ja mõjutavad tavateadvust, mistõttu võime tunda end esmakordselt kohatud inimeste seas või täiesti võõrastes kohtades ootamatult koduselt. Kas olete mõne inimese puhul tundnud, et tunnete teda juba väga ammusest ajast, ehkki kohtusite alles väga hiljuti? Või kas olete märganud, et mõned asjad tulevad teil välja otsekui iseenesest, sest te lihtsalt oskate neid ka ilma õppimata?

Taaskehastumine on kompleksne protsess, mida teostab hing vaimu suunamisel ja juhtimisel. Igas elus maksab hing eelmistes kehastustes kogunenud karma võlgu, lõikab positiivse karma vilju ning satub eelnevalt kokkulepitud olukordadesse, mis seavad ta ette väljakutseid läbistada oma arengu jaoks olulisi vaimseid õppetunde, et oma vaimsel teekonnal edasi valgustumise poole liikuda. Kui hing ja vaim ühinevad, st – isiksusega ühtesulanud hing on valgustanud oma elu ja ka keha sedavõrd, et vaim (ehk Allika Mina või võimas Mina Olen Kohalolek) saab laskuda kehasse ja sinna jäädagi, leiab aset valgustumine ning vajadus taaskehastumisteks lakkab. Siiski võivad need, kes on juba mõnes varasemas elus valgustunud, valida uuesti sündimise, kuna soovivad teisi aidata.

Paljudel vaimsel teel kulgejatel on raske vahet teha karma ja pühitsuste vahel. Nad taotlevad karma kustutamist, ent kuna väljakutsed elust ei kao, tekib arvamus, et palvetele pole vastatud. Tegelikult see nii ei ole. Praegusel ajal kustutakse iga siira taotleja karma peaaegu 90% ulatuses. Väljakutsed, mis jäävad, on enamasti vaimse teega kaasnevate pühitsusprotsesside osa ja hinge arengu seisukohast möödapääsmatud õppetunnid. Kui oleme kord oma õppetunnid omandanud, liigume me ka edasi. Kui aga jätkame vanade mustrite kordamist või valime õppetundidest kõrvalehoidmise, takerdub edasiminek seniks, kuni vastav õppetund on ära õpitud. Sellele aga, milles üks või teine õppetund täpsemalt seisneb, võibki valgust heita pilguheit eelmistele eludele. Igal juhul kaasneb oma varasemate kehastuste  mõistmisega perspektiivi märgatav avardumine.

Informatsiooni omandamine oma eelmiste elude kohta võib olla väga ülendav ja ka tervendav kogemus. Igakord kui näete pilte või välgatusi oma eelmistest eludest, võite märgata neis kokkulangevusi oma praeguse eluga. Siiski ei ole õigesti teostatud regressioon emotsionaalne protsess: te lihtsalt vaatlete möödanikus juhtunut otsekui läbi kaitsva klaasi ning jääte tolles ammuses elus toimunud kannatustest ja läbielamistest puutumatuks. See omakorda avab ukse väga sügaval tasandil asetleidva tervenemise juurde.

Milleks siis ikkagi oma eelmisi elusid uurida? Mõned inimesed on lihtsalt uudishimulikud ja tahavad teada, kes nad varem on olnud, mida nad tegid ja mis nendega juhtus. Olulisem on siiski see, et eelmisi elusid teades on võimalik väga palju oma praeguse elu (nii väljakutsete kui ka missiooni) kohta teada saada. Kuidas mõjutab minevik teie vaimseid sihte antud kehastuses? Millise karma olete kaasa toonud sellesse ellu ja kuidas seda vabastada või tasakaalustada? Miks teete oma elus just neid asju, mida te teete, ja mitte midagi muud? Sageli on eelmiste elude mõistmise ja tervendamise abil võimalik tervendada ka selle elu täiesti lahendamatutena näivaid probleeme ja tervisehädasid ning avastada toimivaid lahendusi isegi kõige keerulisematele väljakutsetele.

1. MEDITATSIOON (33:21)
Salvestised eelmistest eludest. Ühe probleemse elu vaatamine ja tervendamine.

2. MEDITATSIOON (40:22)
Positiivse meenutamine ja integreerimine. Probleemsete kogemuste tervendamine.

Audiokursuse vahelehte näete, kui klikite pildi all olevale ikoonile "LEHITSE".

21 astet
Pildigalerii
Elurõõmu taastamine
Kuldajastu elu meenutamine

Hind: 9.33 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )