Suure Jumalanna tervendus MP3

Suure Jumalanna tervendus MP3

Kosmilise Ema südamekeel: tervendamine valgusemustrite abil

Riina Grethiel

Audiokursus allalaetavate MP3-failidena!

Vt ka raamat: Suure Jumalanna müsteeriumid  
Ja RAAMAT + AUDIOKURSUS

Kosmiliste tsüklite vaheldumine on Suure Jumalanna pärast ajastuid kestnud eemalviibimist meile taas lähemale toonud ning loorid Tema kõikvõimsa ja hiilgava palge eest on langemas. See toob kaasa võimsa pühitsuse ja väga sügavaid tasandeid transformeeriva tervenduse, sest me ei saa vaadata näkku Tähe, Kuu või Päikesena ilmuvale Kosmilisele Emale ning jääda nendeks, kes me oma piiratuses olime. Suure Jumalanna päikeseaspekt aga on suur ja särav Keskpäikese kohalolek, mis hõõgub nüüd selle maailma eetertasandil kui lubadus saabuvaks kuldajastuks. Tema südamest kiirguvad välja imelised tervendavad valgusemustrid, mis lahustavad ja transformeerivad kõik ebakõlalise.

Selle audiokursuse meditatsioonid aitavad teil kontakti saada Suure Jumalanna õnne, rõõmu, rahu, helgust, küllust ja õitsengut toovate kingitustega. Te kogete Suurt Jumalannat vägeandva Tähe, saladusliku Kuu ja särava Päikesena; seejärel aga Suure Tühjuse ehk Kõiksuse Ürgema endana ning sulate Temaga ühte ...

See on sisenemine sügavasse ja intensiivsesse transformatsiooni, mis tõstab teid ülendunud olekusse – üksolemisse Suure Jumalanna kõikide aspektidega. Teie südamevibratsioon saab selle transformatsiooni tagajärjel sedavõrd puhtaks, et hakkate oma energiaväljade (samuti oma puhastunud alateadvuse, tavateadvuse ja üliteadvuse) kaudu maailma uusi jumalikke mustreid ja tervendavaid sümboleid saatma. Need lahustavad pimeduse või pagendavad selle dimensioonidevahelise seina taha, tõmmates Kõiksusest ligi üksnes armastust, valgust, õnne, rõõmu, inspiratsiooni, uuenemist, küllust ning täielikku tervenemist vanadest haavadest. See on Suure Jumalanna kingitus saabuva kuldajastu koidikul, mille lävel me kõik seisame.

I MEDITATSIOON (41:24)
Suure Jumalanna Tähe, Kuu ja Päikese müsteeriumid

II MEDITATSIOON (31:34)
Tervendamine Kosmilise Ema valgusemustrite abil

Katkendeid audiokursusest:

Lahustumine Algolekusse
Kolmekordne Jumalanna
Kuldne Emand - kuldajastu reaalsuse kuduja
Suure Jumalanna päikeseaspekt

Hind: 9.33 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )