Kaltsiit, punane, lihvimata (1 tk)

Kaltsiit, punane, lihvimata (1 tk)

Pikkus ca 4,5 - 5 cm

Kaltsiit on erakordne võimendaja ja puhastaja. Üksnes kaltsiidi olemasolu ruumis puhastab keskkonna negatiivsetest energiatest ja tõstab su sagedust. Keha siseselt eemaldab kaltsiit stagneerunud energia. Puhastab nii füüsilisi kui peenkehasid. Kaltsiit on aktiivne kristall, mis kiirendab kasvu ja arengut. See on ka väga vaimne kivi, mis aitab ühendust saada kõrgema teadvusega ning on abiks kõrgema teadlikkuse, ülemeeleliste võimete, kanaldamisoskuse ja kehaväliste kogemuste omandamisel. See kivi kiirendab vaimset arengut ja aitab hingel oma kogemusi kehasse tagasipöördumisel meeles pidada. Mentaalsel tasandil rahustab kaltsiit tormlevaid mõtteid, õpetab vahet tegemist ja analüüsioskust, kutsub esile vaimseid taipamisi (äratundmisi) ja on abiks ammuunustatud teadmiste meenutamisel. Aitab eristada olulist ebaolulisest ning õpetab seda, kuidas ideid ellu viia. Vajalik kivi õppimisprotsessi toetamisel ja hõlbustamisel.

Punane kaltsiit
Peale selle, et punane kaltsiit kannab kaltsiidi üldisi omadusi, on see tõhus energia võimendaja, mis tõstab meeleolu, tugevdab tahtejõudu, avab südametšakra, energiseerib juurtšakrat ning aitab jagu saada seksuaalprobleemidest. Punane kaltsiit eemaldab stagneerunud energia, lahustab sisemised tõkked ja kõrvaldab peentasandil elus edasiminekut pärssivad takistused. Punase kaltsiidi elujõud tekitab peomeeleolu ja paneb seltskonna elama.

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest 

Hind:

NB! Hind: ca 2,7 cm: 3.22 EUR/2.58 EUR
NB! Hind: ca 4,5 - 5 cm: 4.77 EUR/3.82 EUR
Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )