Bronsiit, defektidega (ca 127 g)

Bronsiit, defektidega (ca 127 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised kristallid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Bronsiit on võimas kaitsekivi, mis mitte ainult ei tõrju negatiivseid energiaid, vaid saadab need ka ründajale mitmekordselt tagasi. Bronsiit aitab teil võtta kontrolli oma elu üle enda kätte. Tegu on suurepärase maandava kiviga, mis aitab leida selgust ning toetab igal hetkel kõrgemate otsuste langetamist, juhatades teid harmooniliselt ja lõdvestunult kõrgemasse võimalikku tulevikku. Bronsiiti on nimetatud ka "viisakusekiviks", kuna loob kandja ümber meeldiva ja rahustava õhkkonna ning on eriti suureks abiks neile, kes igapäevaselt inimestega töötavad. Emotsionaalsel tasandil on bronsiidist abi lahendamata või allasurutud emotsioonide tervendamisel. Mentaalsel tasandil annab bronsiit julgust järgida oma mõtteid ja tundeid. Füüsilisel tasandil võib bronsiidist abi olla kolmanda tšakraga seotud füüsiliste probleemide puhul, viirusnakkuste vastu võitlemisel, raua omastamisel, lihaspinge lõdvestamisel ning emotsionaalsest ja psüühilistest teguritest põhjustatud rahutuse lahustamisel.

Hind: 14.44 EUR /5.78 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )