Amasoniit, defektidega (ca 73 g)

Amasoniit, defektidega (ca 73 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised kristallid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Amasoniit on võimas filtreerija, blokeerib geopaatilist stressi, absorbeerib mikrolaineid ja mobiiltelefoni kiirgust, kaitseb elektromagnetilise saastatuse vastu. Amasoniit tuleks asetada enda ja mis tahes saastatust tekitava asja või nähtuse vahele, nt kleepida teibiga mobiiltelefoni külge. Ka filtreerib amasoniit informatsiooni, mida aju vastu võtab, ning aitab seda intuitsiooni abil vaagida. See on äärmiselt rahustav kivi, mis tasakaalustab närvisüsteemi ning aitab füüsilisel kehal eeterkehaga joonduda, tagades sel viisil optimaalse tervise. Ka tasakaalustab amasoniit sisemisi mees- ja naisenergiaid ning isiksuse eri aspekte. See kivi aitab sul näha probleemi eri vaatenurkadest. Amasoniit tervendab nii südame- kui kurgukeskust, toetades suhtlemist armastaval tasandil. Avab kolmandat silma ja tugevdab intuitsiooni. See kivi lahustab negatiivse energia ja mis tahes blokeeringud. Aitab hammaste lagunemise ja kaltsiumi defitsiidi korral, reguleerides ka ainevahetust, et kaltsiumi probleemi lahendada. On abiks lihaste krampide puhul. Eelkõige kaitseb aga tervist elektromagnetilise saaste eest. Lisaks ravib amasoniit emotsionaalseid traumasid, leevendab hirmu ja muretsemist. Hoiab eemal negatiivseid energiaid ja aitab vältida ebameeldivaid olukordi. Amasoniidi eliksiir on erakordselt mõjus teadvuse kõikide tasandite sünkroniseerimiseks. Kivi ise on abiks universaalse armastuseni jõudmisel.

Hind: 22.77 EUR /18.22 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )