Hiina tervisepallid - Yin-Yang, punane

Hiina tervisepallid - Yin-Yang, punane

Läbimõõt ca 4 cm

Palju sajandeid on tervisepalle kasutatud Hiina meditatsiinis, et toetada sõrmede liikuvust ja vereringet. Kui keerutate palle peos hoides neid ümber teineteise, siis masseerib see peopesa ning elavdab seda. Palle tuleks keerutada kordamööda kummaski käes ning ka pallide liikumise suunda tuleks regulaarselt vahetada. Selle tegevuse käigus vabanevad energeetilised blokeeringud ning energia hakkab kehas vabamalt liikuma. Tulemuseks on hea enesetunne ja keskendumisvõime suurenemine, aktiveerub ka teie sisemine vägi. 

Tervisepallid tekitavad liikudes õrna, rahustavat heli. Kummagi palli läbimõõt on ca 4 cm ning nad on pakendatud värvilisse hiina siidist karpi. Pallide peal olevad vastandjõude esindavad sümbolid toetavad sisemise tasakaalu saavutamist.

Hind: 11.99 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )