Elupuu ja kristallist vikerkaarepiisaga päikesepüüdja

Elupuu ja kristallist vikerkaarepiisaga päikesepüüdja

Pikkus ca 30 cm

Feng shui on iidne hiina harmooniaõpetus, mille abil on võimalik kodu energeetikat parandada ja tõsta. Kristallist päikesepüüdjad sobivad suurepäraselt ruumide sageduse tõstmiseks ning chi juhtimiseks ja jaotamiseks ruumis. Aknale riputatuna takistab päikesepüüdja energia väljavoolamist ruumist ning peegeldab ruumi positiivseid energiaid. Päikesepüüdja tahkudelt peegelduv päikesevalgus toob tuppa rõõmuenergiaid ning mõjub kogu ruumi atmosfäärile elustavalt.

Elupuu on ajatu tarkuse ja kasvu sümbol, mida võib leida erinevatest vaimsetest traditsioonidest üle kogu maailma. Elupuud ehk ilmapuud võib vaadelda ka ülestõusmise valgusesambana või eri dimensioone ja teadvusetasandeid ühtseks tervikuks ühendava nn taevatrepina. Elupuu on kujundlik väljendus kogu Reaalsuse mudelile ning ühtlasi ka kaart liiklemiseks olemise erinevatel tasanditel. Elupuu esindab kogu elu meie planeedil ja Universumis. Elupuu sümboliseerib ka inimkonna ühtsust, näidates, et me kõik pärineme ühest allikast.

Läbimüüdud!
Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )