Inglimeditatsioonid I (MP3)

Inglimeditatsioonid I (MP3)

Audiokursus: Inglite valgus

Riina Grethiel

Audiokursus allalaetavate MP3-failidena!

Inglimeditatsioonide abil loote te selge ühenduse inglitega, kes viibivad kõikjal meie ümber ning on alati valmis meid abistama – vahendama Allika puhtaid jumalikke energiaid ja väärtusi: valgust, armastust, tarkust, küllust, rõõmu, turvatunnet, edasiminekujõudu ja tervendust. Inglite toetusel saate võimaluse vabaneda oma hirmudest ning vabastada end ka koormavaks muutunud ja oma aja äraelanud sidematest ja ahelatest, mis seovad teid asjade, inimeste ja olukordade külge ning takistavad vaimset edasiminekut. Nende meditatsioonide käigus tugevdate ühendust oma kaitseingliga ning leiate ingli iseendast. Lisaks kuulub tervendusprotsessi kõikide tšakrate, samuti aurakehade puhastamine ja tasakaalustamine. Saate ka ingellikku abi, et luua kontakti ühe väga olulise osaga endast – oma sisemise lapsega, kes saab juhatada teile teed teis peituva loovuse allikani. Lisaks võite külastada ka Seitsme Peaingli tervendustemplit ning võtta vastu kõrgemat tervendust

Inglimeditatsioonid I
I meditatsioon (24:56)
Kaitseingli kutsumine. Südame avamine ja tervendus. Tšakrate, energiakanalite ja aura puhastamine, häälestamine ja laadimine kaitseingli abiga. Rännak läbi kaitseingli silmade Universumi avarustesse. Kaitseingli nimi. Juhatuse ja sõnumite vastuvõtmine oma kaitseinglilt. 

II meditatsioon (38:14)
Rännak koos kaitseingliga Armastusesaarele. Tšakrate puhastamine kristallienergiate abil. Põhihirmude emaldamine. Südamehaavade tervendamine. Sisemise lapse tervendamine. Ühinemine Kõrgema Minaga. 

Koostöös inglitega on võimalik tervendada nii mineviku, oleviku kui tuleviku sündmusi. Inglite abiga saab anda kõigile rasketele energiatele kõrgem ja puhastunud väljendus. Tegelikult on inglite abiga kõik võimalik – kui meie taotlused jäävad vaid kooskõlla Kõrgema Tahtega, mille eesmärgiks kõige elava hüvang. NB! Kõrgem Tahe ei ole tahe tavatähenduses, see on vaadeldav kõrgema energia voona, mis pärineb Allikast ja mida vahendavad meile need inglid, kes on alati Kõrgema Tahtega kooskõlas. Kõrgema Tahte eesmärgiks on eelkõige kõike elavat selle arenguteekonnal edasi juhtida – üha enam valguse ja armastuse ning teiste jumalike väärtuste suunas. Visuaalselt on Kõrgem Tahe väga ere ja puhas valgus, mis on vaadeldav ka seitsme kiirena, samuti pühas geomeetrias tuntud kujundite ja seaduspäradest koosneva jumaliku mustrina, kus kõigel olemasoleval on oma koht ja kaal. Kui oleme kooskõlas Kõrgema Tahtega – kui meie mõtted, tunded, sõnad ja teod on häälestunud oma sisemise juhtimise kuulamisele ja järgmisele, nii et võiksime igas olukorras, igal hetkel teha kõrgemaid valikuid, mille tagajärjed oleksid tervendavad ja edasiviivad kõikide jaoks –, siis kulgeks meie edasiminek sujuvamalt ja harmoonilisemalt. Me avaneksime justnagu õied valguse käes ega peaks läbima sügavaid kriise ja kogema vapustusi, et ärgata oma tõelisele olemusele. Kuid kõige olulisem on – ja see on inglite sõnum meile kõigile –, et meenutaksite: olete vaimsed olendid, läbimas füüsilise reaalsuse kogemust, mitte füüsilised olendid, kes on avanemas vaimsele kogemusele! Me tuleme Valgusest ja suundume varem või hiljem sinna tagasi. Meie tõeline olemus on puhas valgus. Selles mõttes oleme ka meie inglid.

Katkendeid audiokursusest:

Südamehaavade tervendamine (II med)
Valgusolendite ring (II med)
Kaitseingel (I med)

Hind: 8.33 EUR /2.50 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )