Turmaliin, roheline (1 tk)

Turmaliin, roheline (1 tk)

Turmaliinil on tugev mõju elementaalenergiatele (deevadele) ning see kivi mõjub väga hästi taimedele. Puhastades ja transformeerides raskeid energiaid iseenda kõrgemaks väljenduseks, ankurdab turmaliin vaimse energia, tasakaalustab tšakraid, meridiaane ning aurakehasid, luues kaitsva välja. Traditsiooniliselt on turmaliini kasutatud seiramiseks (kolmanda silmaga „vaatamiseks”), selle abil on keerulistel aegadel võimalik kindlaks teha segaduse tekitaja või kaose põhjus, samuti näitab turmaliin kätte õige suuna, kuidas täbarast olukorrast välja tulla. Turmaliin on võimas mentaaltasandi tervendaja, tasakaalustab vasakut ja paremat ajupoolkera ning transformeerib negatiivsed mõttevormid positiivseteks. Turmaliin on abiks enese ja teiste mõistmisel ning, juhatades su sügavale oma olemuse tuumani, tugevdab eneseusaldust ja hajutab hirme. Pagendades kalduvuse ennast ohvrirollis näha, kutsub turmaliin su ellu uut inspiratsiooni, võimendab kaastunnet ja tolerantsust ning on abiks ka külluse manifesteerimisel.

Roheline turmaliin

Roheline turmaliin on suurepärane tervendaja, mis avab südametšakra ning suurendab kaastunnet, õrnust, kannatlikkust ja kokkukuuluvuse tunnet. Roheline turmaliin muundab negatiivse energia positiivseks, hajutab hirme, noorendab ning toetab loovust. Roheline turmaliin aitab leida lahendusi kõikvõimalikele probleemidele ning tõmbab kandja suunas küllust ja õitsengut. Roheline turmaliin aitab üle saada ka isakujuga seotud probleemidest. See kivi soodustab rahulikku und, rahustab meeli, tugevdab närvisüsteemi ning valmistab ette vibratsiooniliseks nihkeks. Rahustav ja südant avav roheline turmaliin on sobilik kivi ka hüperaktiivsetele lastele.

Värvus: tumedast sinakasrohelisest kuni heleroheliseni.

NB! Kividel võib esineda täkkeid!

Hind:

NB! Hind: ca 0,6 - 0,9 cm: 0.99 EUR/0.64 EUR
NB! Hind: ca 1 - 1,3 cm: 1.77 EUR/1.15 EUR
NB! Hind: ca 1,4 - 2 cm: 2.65 EUR/1.72 EUR
Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )