Kõik mu inglitest sõbrad PDF

Kõik mu inglitest sõbrad PDF

Leia A. Stinnett - allalaetav PDF-raamat

„Kõik mu inglitest sõbrad“ on väga eriline raamat, mis on mõeldud nii suurele kui väikesele lugejale. Autori sõnul on inglid ise selle suure hoole ja armastusega koostanud.

On väga palju ingleid, kellest igaühel on oma kindel ülesanne. See väike raamatuke aitab teil paremini mõista, kuidas teie inglitest sõbrad teid aidata saavad, et võiksite vaimselt avarduda ning olla armastavam ja õnnelikum.
Inglid on puhas tingimusteta armastus ja rõõm. Neil pole sellist keha nagu meil, sest nende võnked on meie omadest palju kõrgemad ning peenemad. Inglite kehad koosnevad valgusest. Nende valguskehad võivad paista tiivuliste inimkujudena, kuid vahel ilmuvad inglid meile ka värviliste valguspallidena, mida mõned teist oma sisemise silma abil näha suudavad. Nad on loodud selleks, et aidata nii inimesi kui ka kõiki teisi elavaid olendeid nende vaimse kasvu ja arengu teekonnal.

Inglite ülesandeks on aidata kaasa ka meie sees uinuvate annete äratamisele. Need anded on enesetervendamisvõime, sisemine teadmine ja sisemine nägemine.

Inglid soovitavad meil iga vaimse väljakutse puhul otsida vastust enese seest. Nad soovivad, et jätkaksime oma kasvu Jumala valguse poole kergelt, ilma valu ja vaevata. Nad aitavad meil häälestuda meie sisemisele tarkusele ning leida lahendusi enese seest. Inglid tuletavad meile meelde, et ainult igaüks ise teab, mis on tema jaoks tõde. Seepärast on tähtis järgida ja arendada oma tõetunnetust ning toimida sellest lähtudes. Vahel võite juurelda, kas mõni asi ikka on tõde. Ja korraga jooksevad üle teie selgroo, üle käsivarte või koguni üle kogu teie keha külmavärinad. Ingel on puudutanud teie energiakeha. Ta annab teile märku, et see, millest te parajasti mõtlesid või mida tundsite, on tõde. Tõde paneb südame helisema.

Paljud meie seast ei näe küll ingleid, kuid teavad siiski, et nad on lähedal. Kuidas saaksime veenduda selles, et inglid on tõesti meie läheduses?

Sageli võite tunda väga tugevat armastuse tunnet, justkui kallistaks keegi teid hellalt. Terve ruum võib olla korraga täidetud armastusest ja soojusest, nagu oleks see kiirgama hakanud. Te tunnete end kaitstuna ja õnnelikuna. Te võite ka näha oma inglit inimesega sarnasel kujul, õhu värelusena, värviliste valguspallidena või valguse sähvatustena. Võite tunda, et keegi on teie läheduses, või näha kedagi silmanurgast, ent kui ümber pöörate, pole seal kedagi. Tegelikult on inglid meiega kogu aeg. Võime tunda või tajuda nende kohalolekut, ükskõik kas näeme neid või mitte.

NB! Tegemist on allalaetava PDF-formaadis e-raamatuga! Raamatus on 61 lehekülge.

***

Raamatu PDF-faili saab alla laadida pärast tellimuse eest tasumist. Faili allalaadimise lehele viiva lingi leiate te oma e-mailile saadetavast tellimuse kinnitusest. Juhul kui te olete tellimuse eest tasunud ning faili allalaadimise link ei avane, siis võtke palun meiega ühendust (valgusesaar@valgusesaar.ee) ning me aktiveerime lingi. Link on aktiivne neliteist (14) päeva ning seda saab avada viis (5) korda.

Hind: 7.99 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )