Ükssarvede ja lohedega seinakellad

Inglise kunstnik Anne Stokesi imeilusad ükssarvede ja lohede piltidega kruusid. Ükssarved on eeterlikud valgusolendid, seitsmenda dimensiooni ülestõusnud hobused, kes elavad ja toimivad eelkõige ingliteilmas. Ükssarved puhastavad ja tervendavad meid ning tuletavad meile meelde, kes me tegelikult oleme. Ükssarved otsivad inimesi, kes püüavad aidata teisi ning soovivad maailma paremaks muuta. Nad lahustavad ja tervendavad ka kõige sügavamaid hingehaavu, mis võivad teid vaevanud olla juba mitmeid elusid. Ja kui olete valmis, saavad ükssarved aidata teil puhastada kogu karma, olgu siis tegemist isiklike, perekondlike või kogu rahvast hõlmavate õppetundidega. Te võite neid endale alati appi kutsuda.

Lohed on väga iidsed ja võimsad olendid, kes olid siin juba Maa moodustumise ajal. Kui mõni lohe otsustab teid toetada ja aidata, siis võib ta teid viia väga imelistesse paikadesse. Kui nad teid toetavad, siis kaasneb sellega määratu edasiminek ja teie ees avanevad puhta maa tasandid ja kõrgemad, kuldajastu sagedusega maailmad, kuhu viivaid väravaid võite avastada näiteks end ümbritsevast looduskeskkonnast. Valgustunud lohede puudutus muudab kogu maailma maagiliseks paigaks.

Kaitsvad lohed annavad enesekindlust ja väge ning toetavad iseendaks jäämist igas olukorras.
Kaunid ja lummavad ükssarvedega seinakellad ühendavad endas praktilise otstarbe ja ajatu mõõtme, meenutades meile ka keset igapäevaelu keeriseid hetkes viibimise rahu, avardunud olekut ja võlujõudu.
Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )