Maailma lohede seinakell

Maailma lohede seinakell

Anne Stokes

Imeilus seinakell, mille oleva pildi autoriks on inglise kunstnik Anne Stokes. Kaitsvad lohed annavad enesekindlust ja väge ning toetavad iseendaks jäämist igas olukorras.

Lohed väljendavad väga muistset energiat meie planeedil. Nad olid siin juba Maa moodustumise ajal. Nad on seotud erinevate elementidega, ehkki leidub ka lohesid, kes kõiki elemente enda sees ühte seovad. Aga sageli on nad seotud kas tule-, maa-, vee- või õhuelemendiga. Maaelementi väljendavat loheenergiat leidub mägedes või teatud kristallides, Eestis kohtame seda suurtes rändrahnudes. Need on füüsilise vormi võtnud loheportaalid, kus loheenergia avaldubki maaelemendina. Energiatasandil on lohede peamiseks ülesandeks ühendada Sise-Maa väga puhtaid ja kõrgsageduslikke tasandeid polaarse maailmaga, aga sellisel viisil, et polaarne maailm Sise-Maad kahjustada ei saaks.

Lohed töötavad ka inimestega ning nende abil on võimalik liikuda väga kõrgetesse sagedustesse. Kui mõni lohe otsustab teid toetada ja aidata, siis võib ta teid viia väga imelistesse paikadesse. Kui nad teid toetavad, siis kaasneb sellega määratu edasiminek ja teie ees avanevad puhta maa tasandid ja kõrgemad, kuldajastu sagedusega maailmad, kuhu viivaid väravaid võite avastada näiteks end ümbritsevast looduskeskkonnast. See on lohede võimuses. Näiteks, kui te lähete looduses mõnda väepaika, siis võivad lohed teiega liituda ning aktiveerida teis uinuvat potentsiaali, aidates teil näha teisi maailmu. Te ei pruugi arugi saada, et tegemist on loheenergiaga, aga te tunnete või kogete midagi ootamatut ja erilist. Võib-olla läheb maailm teie ümber korraga väga erksavärviliseks. Te tunnete määratut energiasööstu või loomingulist puhangut. Maailm muutub kirkamaks, kui oli enne, ning te võite avastada, et teil on lihtsam näha ka haldjaid ja loodusvaime või tunnetada nende juuresolekut, sest valgustunud lohede puudutus muudab kogu maailma maagiliseks paigaks.

Kella läbimõõt on ca 34 cm ning see vajab töötamiseks ühte AA patareid.

Hind: 21.44 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )