Mandalaväli 5: Loomine ja transformatsioon, 2018, lõuendil

Mandalaväli 5: Loomine ja transformatsioon, 2018, lõuendil

50 x 50 cm kvaliteetne kunstitrükk puitraamile pingutatud lõuendil

Riina Grethiel

Geomeetriline aluspõhi on eestlastele olemuslikult väga omane, sest juba meie esivanemad eelistasid rahu, õitsengut, harmooniat ja viljakust loovaid võnkeid geomeetrilise kirja abil edastada. Mandalate peamine eesmärk on aga toimida meditatsiooniobjektidena, mis võimaldavad praktiseerijatel oma teadvuse sakraalsesse ruumi siseneda. Nii on mandalate ülesandeks viia vaataja kõrgemasse teadvuseseisundisse, kus aset leiab transformatsioon ja tervenemine. Selle tulemusel ärkame omaenda tõelisele ja piirangutest vabanenud olemusele ning ka ümbritsev maailm ilmub puhta, eheda ja kirkana – harmoonilise, vaba, õitsva ja küllusliku maailmana. Ehkki väravad sellesse kogemusse asuvad igaühe enda sees, võivad mandalad ja geomeetrilised kirjad toimida kui omalaadsed peegeldused vaimsetele energiatele ja avardunud teadvuseseisunditele ning olla aknad paljude imepäraste sisemiste tasandite juurde, aidates ka vaatajail eneses peituvale rikkusele vabamalt ligi pääseda. 

See mandalaväli seob ühte emotsioonide transformeerimise, Suure Jumalanna loova väe ning taevase linna energiad. Tulemuseks on erakordne energiasööst, mis transformeerib sujuvalt ja harmooniliselt madalamad võnked ning tasakaalustamata emotsioonid puhtaks valguseks ja loomisväeks, mille genereerimine teeb nähtavaks tasandi, kus asuvad taevased linnad ja teised puhtad maailmad. 

Tiraaž - 50 kunstitrükki lõuendil.

Hind: 250.00 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )