Elementide tasakaalu võtmehoidja

Elementide tasakaalu võtmehoidja

© Riina Grethiel. Mõõdud ca 4 x 4,8 cm. Ümara suurendava klaasiga!

Peremärkidega talisman-võtmehoidja

Tasakaal elementide, aktiivsuse ja passiivsuse vahel. Universum on avatud. Puhka tegutsedes. Tantsiskle läbi elu ning iga su samm loob vibratsioonilist mustrit, mis toetab kõrgema reaalsuse sündi ja harmoonilist arengut. Sa oled täiuslik, kui lõdvestud igas hetkes avanevale kõiksuse täiusele. Siit pole midagi vaja ära võtta, siia pole vaja midagi juurde lisada. Talisman sisaldab ürgmere ja Lemuuria täheseemne kristallide energiaid.

Paljudes kultuurides arenes kosmilisi seaduspärasid edastavast geomeetrilisest kirjast välja märkide keel ning on enam kui tõenäoline, et ka Eestis ja Liivimaal peremärkidena tuntud sümbolid varem midagi tähestikutaolist moodustasid. Sellised märgid mitte ainult ei kirjelda nähtusi ja protsesse, vaid sarnaselt Reiki märkidele omistatakse neile võimet reaalsust uueks luua ja tervendada. Neil talismanidel on erinevaid peremärke koos kasutatud, et tekitada vibratsioonilist välja, mis toetab väga harmoonilisel ja leebel viisil positiivsete energiate võimendamist ja talismani kasutaja kõrgeima potentsiaali avanemist.

Materjal: Hõbetatud tsingi sulam (plii ja nikli vaba) ja kumer suurendav klaas. RoHS nõuetele vastav.

Hind: 15.00 EUR /10.50 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )