Ravimine Allika valgusega, võtmehoidja

Ravimine Allika valgusega, võtmehoidja

© Riina Grethiel. Mõõdud ca 4 x 4,8 cm. Ümara suurendava klaasiga!

Peremärkidega talisman-võtmehoidja

Kõik tasakaalustub ja saab korda. Negatiivne energia lahustatakse ning ülendatakse positiivseks ja toetavaks väeks. Miski ei lähe raisku, kõik on kütus avanemise ja endaks saamise teekonnal. Talisman sisaldab Taeva ja kulla energiaid

Paljudes kultuurides arenes kosmilisi seaduspärasid edastavast geomeetrilisest kirjast välja märkide keel ning on enam kui tõenäoline, et ka Eestis ja Liivimaal peremärkidena tuntud sümbolid varem midagi tähestikutaolist moodustasid. Sellised märgid mitte ainult ei kirjelda nähtusi ja protsesse, vaid sarnaselt Reiki märkidele omistatakse neile võimet reaalsust uueks luua ja tervendada. Neil talismanidel on erinevaid peremärke koos kasutatud, et tekitada vibratsioonilist välja, mis toetab väga harmoonilisel ja leebel viisil positiivsete energiate võimendamist ja talismani kasutaja kõrgeima potentsiaali avanemist.

Materjal: Hõbetatud tsingi sulam (plii ja nikli vaba) ja kumer suurendav klaas. RoHS nõuetele vastav.

Hind: 15.00 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )