Valgusesaare töö toetamiseks on võimalik teha annetusi meie e-poe kaudu. Enda jaoks sobiva summa saate valida rippmenüüst. Kõik annetusega tellimused saadame teile ilma saatekuluta! Palun valige sel juhul transpordi viisiks "Annetus - 0 EUR".

Kui Te ei soovi annetada e-poe keskkonna kaudu, siis on võimalik teha annetusi ka ülekandega Valgusesaar OÜ arveldusarvele nr EE152200221020214969 Swedbank'is. Sel juhul märkige palun selgitusse "annetus".

Suur-suur aitäh kõikidele toetajatele selle armastuse ja abi eest, mida meile osutanud olete! Ja pöördugu see energia, mida Te (kas siis rahana või mistahes muul kujul) vaimsuse edendamiseks siia maailma välja andnud olete või ka edaspidi välja annate, Teie juurde kümnetuhandekordselt tagasi!

Küllust ja rõõmu teile kõigile!

Armastusega,
Valgusesaar

Annetus Valgusesaarele

Annetus Valgusesaarele

Hind:

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )