Chenrezigi ehk Avalokitešvara thanka, reproduktsioon

Chenrezigi ehk Avalokitešvara thanka, reproduktsioon

Mõõdud ca 28 x 20 cm

Seina peale riputatavad thankad on pildid valgustunud olenditest ning väravad jumaliku energia juurde Tiibeti traditsioonis, mis tõstavad ruumide sagedust ning aitavad keskenduda kõrgematele ja puhtamatele energiatele. Traditsioonilise brokaadist raamiga.

Kaastundebuddha Chenrezigi ehk Avalokitešvara on bodhisattva, kes kehastab kõikide Buddhade kaastunnet. Tšenrezigi ehk Avalokitešvara aitab tiibeti budistliku traditsiooni järgi olla kaastundlik ja kannatlik ning vältida ärritumist. Budistid usuvad, et Avalokitešvara on juba 333 korda inimkonna päästmiseks kehastunud ning tema taotluseks on jääda siia maailma seniks, kuni kõik olendid on kannatustest vabanenud. Olles ülimalt kaastundlik, on tema loomuses tõtata alati appi neile, kes on hädas ja kannatavad. Tšenrezigi ehk Avalokitešvara mantra kõlab järgmiselt: OM MANI PADME HUM. Avalokitešvara kehastub ka dalai-laamade ja karmapadena.

Hind: 19.44 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )