Vadžrasattva thanka, reproduktsioon

Vadžrasattva thanka, reproduktsioon

Mõõdud ca 28 x 20 cm

Seina peale riputatavad thankad on pildid valgustunud olenditest ning väravad jumaliku energia juurde Tiibeti traditsioonis, mis tõstavad ruumide sagedust ning aitavad keskenduda kõrgematele ja puhtamatele energiatele. Traditsioonilise brokaadist raamiga.

Tantristlikust vaatepunktist lähtudes sõltub kõrgemale mõistmistasandile tõusmine suurel määral meisse paljude elude jooksul ladestunud negatiivsuse väljapuhastamisest. Ei ole mingit kasu rohkest mediteerimisest, kuni me pole sooritanud puhastavaid praktikaid, mis aitavad vähendada kõrgemat mõistmist varjutavaid mentaalseid ja energeetilisi takistusi. On üks erakordselt võimas puhastav praktika - see on keskendumine Vadžrasattvale ning Vadžrasattva mantra retsiteerimine. Vadžrasattva on kõikidele buddhadele omase ülima puhtuse kehastus. Vadžrasattvale keskendumine aitab meil sügavada nii oma meditatsiooni kogemusi kui parandada ka igapäevaelu kvaliteeti - liikuda kannatusest ja muserdatusest rõõmsamasse ja õnnelikumasse reaalsusesse. Kui kohtate oma vaimsel teekonnal takistusi ja kogete raskusi, on Vadžrasattva energiast alati abi.

On olemas väga võimas 100-silbiline Vadžrasattva mantra, mille puhul usutakse, et kui korrata seda 100 000 korda, on võimalik puhastada ka kõige raskemat ja negatiivsemat karmat. Kuid Vadžrasattva säravvalget puhastavat energiat edastab ka lühike Vadžrasattva mantra, mis kõlab järgmiselt: OM VAJRASATTVA HUM.

Hind: 19.44 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )