Roosast kvartsist ovaalsete kividega käevõrul (1 tk)

Roosast kvartsist ovaalsete kividega käevõrul (1 tk)

Pikkus ca 17-18 cm, kivide läbimõõt ca 1,3 - 2,2 cm

Imekaunis roosa kvarts, kristalliseerunud õrnroosa leek, on eelkõige südamekivi – tingimusteta armastuse ja rahu puhas manifestatsioon. See kristall kannab endas õrna ja naiselikku kaastunde energiat ning kiirgab välja hella armastust ja tervendust, toetust ja lohutust. Roosa kvarts keskendub otse ja vahetult sinu südametšakrale, tervendades emotsionaalseid vigastusi, lahustades hirme ja vastumeelsust ning pannes jumaliku armastuse energia sinu energiakehades taas ringlema. Roosa kvarts äratab ka südames uinuva puhta ja kõiketervendava tingimusteta armastuse väe, mis tagab sügava rahulolutunde ning võimaldab armastust tõeliselt jagada ja vastu võtta.

Roosa kvartsi kasutati armastuse talismanina juba ligi 700 aastat enne Kristust, sest usuti, et selle võimuses on tervendada inimsuhteid. See kivi on tõhus abivahend, kui soovite tõmmata oma ellu rohkem armastust ning luua tõelisel armastusel põhinevat romantilist ja lähedast suhet. Samuti toetab see kivi suhteid sõprade ja pereliikmetega, aidates inimestevahelisel südamesoojusel rohkem esile tulla.  Kandes endas väga kõrgsageduslikku armastuse-energiat, mis aitab häälestuda Maale, Universumile ning Allikale, toetab ja tervendab roosa kvarts inimsuhteid ka suuremates gruppides ja kogukondades, aidates meil luua hoolivamat ja harmoonilisemat reaalsust.

Roosa kvarts inspireerib märkama ja väärtustama ilu nii endas kui teistes, samuti looduses, kuid eelkõige on selle imelise kristalli võimuses stimuleerida kujutlusvõimet ning toetada ka kõrgsagedusliku kunsti, muusika ja kirjanduse sündi. Huvitav fakt on veel see, et antiikajal tunti roosat kvartsi kui füüsilise ilu võimendajat, ning näiteks vanaegiptuse hauakambritest on leitud roosast kvartsist valmistatud noorendavaid näomaske. Nii egiptlased kui roomlased uskusid, et roosa kvarts tagab hea jume ning aitab vältida kortse. Roosat kvartsi austatakse ka Tiibetis ning teistes Aasia maades ning Hiinas on see tänaseni üks peamisi kive, millest kõikvõimalikke kujusid ja talismane nikerdatakse.   

Roosa kvartsi kasutusvõimalused

Roosa kvarts on erakordselt emalik kristall, mis inspireerib hoolitsema meid nii enda kui teiste eest. Toetades armastusel põhinevate sidemete loomist, on see kivi suureks abiks raseduse ajal ning sünnituse juures. Ka pärast sünnitust pakub roosa kvarts nii emale kui lapsele oma abi ning leevendab ema sünnitusjärgset stressi ja ennetab depressiooni. Kui asetada beebi toit või piim paariks minutiks suurema roosa kvartsi lähedusse või väiksematest kividest ringi sisse, aitab see gaaside vastu või mis tahes muude toitmisega seotud raskuste puhul.

Et kutsuda oma ellu uut romantilist suhet või tugevdada olemasolevat, asetage kaks roosat kvartsi või roosast kvartsist topeltsüda spetsiaalselt selleks otstarbeks loodud armastusealtarile ning süüdake kaks roosat küünalt. Armastusealtari parim asukoht on Feng Shui järgi teie kodu suhtenurgas ning kui hoida seal roosat kvartsi, siis aitab see taastada usaldust ja harmooniat ning toetab tingimusteta armastust partnerite vahel. Ka voodi kõrvale asetatud roosa kvarts omab väga positiivset, stimuleerivat ja tervendavat mõju intiimsuhetele. Lisaks sellele on roosa kvarts suurepärane hea une kivi, mis aitab nii lapsi kui täiskasvanuid sügavamalt magada, kutsudes esile ilusaid unenägusid ning aidates ära hoida õudusunenägusid ning öiseid hirme. Seega aitab see kivi ka neid lapsi, kes kardavad pimedas magama jääda. 

Roosa kvarts on erakordselt rahustav kivi, mis pakub suurepärast abi trauma korral või kriisiolukorras, siludes mässavaid emotsioone ning leevendades kõiki muutustest tingitud raskusi, sealhulgas ka keskeakriisi. See kivi tugevdab empaatiavõimet, sensitiivsust ning aitab aktsepteerida vajalikke muutusi. Samuti on see parim kivi leinavalu leevendamiseks. 

Tšakrate tervendus 

Roosa kvarts on kõige tähtsam südametšakra kivi, mis õpetab ära tundma puhast armastust, tervendab südant ning aitab südant avada. Roosa kvarts tasakaalustab ka yin ja yang energiat ning selle võimuses on harmoniseerida kõiki tšakraid ning ühendada need südamega. Sisaldades helepunast kiirt, stimuleerib roosa kvarts ka juurtšakrat ning aitab füüsilist keha noorendada.

Hind: 14.77 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )