1. Tulevikulinn

1. Tulevikulinn

Riina Grethiel

See on nägemus tulevikulinna energiastruktuurist, mille jõuallikaks on tingimusteta armastuse, kaastunde, vabaduse ja koostöö sünkroniseeritud võnge. Ühiskondlikud struktuurid eksisteerivad, kuid ka kõige suuremas liikumises ja keerukuses leidub ruumi isiklikule vabadusele ja suundumisele üha suurema täiuse suunas – nii individuaalsel kui kollektiivsel tasandil. Saab nähtavaks, et südameenergia on tuleviku ühiskonna puhas ja vabatahtlik jõuallikas.

Spetsiaalsel kvaliteetpaberil kõrgkvaliteetne kunstitrükk (väidetav tuhmumiskindlus klaasi all ca 110 aastat, lahtiselt ca 65 aastat). Pildid on signeeritud. Võimalik valida kolme erineva suuruse vahel. A4 formaadis kunstritrükk on tiražeerimata ning A3 ja A2 formaadis kunstitrükk tiražeeritud ehk piiratud koguses (tiraaž 50 tk)!

Hind:

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )