Kõrgema tee ilmutumine

Kõrgema tee ilmutumine

Riina Grethiel

Seda mandalat saab kasutada abivahendina meditatsioonis ja oma kõrgema teega ühenduse loomisel. Teos on laetud sinise obsidiaani energiast, mis edastab selgust ja tõde ning aitab läbi lõigata illusioonidest ja segadusest. Sinise obsidiaani võimast kohalolekut tasakaalustab vaimse valgusega ühendav kuld, kaastundele häälestav roosa obsidiaan, armastavat eneseväljendust toetav sinine topaas ning haruldane vikerkaareobsidiaan, mis aitab vaimsel valgusel nii kehasse kui energiaväljadesse siseneda. 

Spetsiaalsel kvaliteetpaberil kõrgkvaliteetne kunstitrükk (väidetav tuhmumiskindlus klaasi all ca 110 aastat, lahtiselt ca 65 aastat). Pildid on signeeritud. Võimalik valida kolme erineva suuruse vahel. A4 formaadis kunstritrükk on tiražeerimata ning A3 ja A2 formaadis kunstitrükk tiražeeritud ehk piiratud koguses (tiraaž 50 tk)!

Hind:

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )