Fliispleed pildiga meie KUNSTIGALERII piltide hulgast!

Fliispleed pildiga meie KUNSTIGALERII piltide hulgast!

Mõõdud ca 145 x 180 cm

FLIISPLEED, millele saate valida pildi meie KUNSTIGALERII piltide hulgast!

Valgusesaare kunstigalerii piltidega mõnus ja soe fliispleed on hea kingitus sõbrale, tuttavale, pereliikmele või iseendale! Fliispleed on asendamatu kaaslane jahedatel talveõhtutel, sobib hästi ka dekoratiivseks päevatekiks voodile. Pleedid valmivad digitrüki tehnikas – pleedi pealmine pool on mustriga, alumine pool on loodusvalge.

Kui teil on mõni kindel lemmikmandala või -pilt, mida sooviksite fliispleedi peal näha, siis nüüd on võimalik tellida FLIISPLEEDE teile kõige enam meeldiva pildiga, mille saate valida meie KUNSTIGALERII piltide hulgast! Palun saateke meile soovitud pildi info e-mailiga või kirjutage see fliispleedi e-poe kaudu tellides ostukorvi märkuste lahtrisse. Saadame teile tellitud fliispleedi ca 5-7 tööpäeva pärast!

Kvaliteetne fototrükiga fliispleed. Mandala või väepilt on trükitud fliispleedi ühele poole. Pleedi mõõdud on ca 145 x 180 cm.


NB! Vali pilt SIIT: KUNSTIGALERII

Hind: 177.00 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )