Kõrgema tee ilmutumise mandalaga fliispleed

Kõrgema tee ilmutumise mandalaga fliispleed

Mõõdud ca 145 x 180 cm

Riina Grethiel

Seda mandalat saab kasutada abivahendina meditatsioonis ja oma kõrgema teega ühenduse loomisel. Teos on laetud sinise obsidiaani energiast, mis edastab selgust ja tõde ning aitab läbi lõigata illusioonidest ja segadusest. Sinise obsidiaani võimast kohalolekut tasakaalustab vaimse valgusega ühendav kuld, kaastundele häälestav roosa obsidiaan, armastavat eneseväljendust toetav sinine topaas ning haruldane vikerkaareobsidiaan, mis aitab vaimsel valgusel nii kehasse kui energiaväljadesse siseneda.  

Valgusesaare kunstigalerii piltidega mõnus ja soe fliispleed on hea kingitus sõbrale, tuttavale, pereliikmele või iseendale! Fliispleed on asendamatu kaaslane jahedatel talveõhtutel, sobib hästi ka dekoratiivseks päevatekiks voodile. Pleedid valmivad digitrüki tehnikas – pleedi pealmine pool on mustriga, alumine pool on loodusvalge.

Kvaliteetne fototrükiga fliispleed. Mandala või väepilt on trükitud fliispleedi ühele poole. Pleedi mõõdud on ca 145 x 180 cm.

NB! Kui soovitud fliispleedi pole laos, siis saadame selle teile ca 5-7 tööpäeva pärast!

Hind: 177.00 EUR /150.45 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )