Plejaadlastega fliispleed

Plejaadlastega fliispleed

Mõõdud ca 145 x 180 cm

Riina Grethiel

Täherahvas Sõela tähtkujust on mõttesilla loojaks kosmiliste avaruste juurde. Kas oleme tulnud tähtedelt? Juba selle küsimuse esitamine avab meie teadvuses peidetud kihistusi ja äratab kauge igatsuse millegi unustatu järgi. Kosmilise päritolu võimalikkus on inspireeriv idee – uks, mis juhatab meid uute võimaluste valda. Sellest saab jõuallikas, mis aitab lahti mõtestada olemasolu eesmärki ning õppida suunama oma mõtteid ja tundeid kõrgemale tasandile, et olla siin ja praegu selles maailmas tõeliselt kohal ning toimida iseenda kõrgema olemusena.   

Valgusesaare kunstigalerii piltidega mõnus ja soe fliispleed on hea kingitus sõbrale, tuttavale, pereliikmele või iseendale! Fliispleed on asendamatu kaaslane jahedatel talveõhtutel, sobib hästi ka dekoratiivseks päevatekiks voodile. Pleedid valmivad digitrüki tehnikas – pleedi pealmine pool on mustriga, alumine pool on loodusvalge.

Kvaliteetne fototrükiga fliispleed. Mandala või väepilt on trükitud fliispleedi ühele poole. Pleedi mõõdud on ca 145 x 180 cm.

NB! Kui soovitud fliispleedi pole laos, siis saadame selle teile ca 5-7 tööpäeva pärast!

Hind: 177.00 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )