Angeliidist orgon-sau

Angeliidist orgon-sau

Pikkus ca 11 cm

Kuldse kurgutšakra sümboliga

Orgon tähendab eluenergiat – chi'd, praanat või eetrit. Orgon-sauad on valmistatud poolvääriskivide, vaigu ja metallide segust. Orgonid puhastavad ja tasakaalustavad energiaid ning harmoniseerivad chi'd meie kehas, energiaväljades ning elu- ja tööruumides. Lisaks sellele transformeerivad orgonid negatiivseid energiaid positiivseteks ning toimivad tõhusa kaitsena erinevate negatiivsete energiate ja elektromagnetiliste segajate vastu. Orgon-sauad on mõeldud massaažiks või kristalliteraapiaks. Saua terav ots sobib hästi punktmassaaži jaoks. Lisaks sellele toetavad orgon-sauad mediteerimist, suurendavad võimet näha selgeid unenägusid ja teotavad rahulikku und ja vähendavad stressi. Selleks, et orgon-sau aktiveerida, tuleb seda vähemalt 20 sekundit käes hoida.

Olles moodustunud tihenenud tselestiidist, mida on miljonite aastate jooksul kokku pressitud, on angeliidist saanud üks tähtsamaid Uue Ajastu teadlikkust esindav kivi, mille sõnumiks on rahu ja vendlus. Aidates luua teadlikku ühendust inglite ilmaga, võimendab angeliit telepaatilist kommunikatsiooni, on abiks kehaväliste rännakute sooritamisel ning tagab suurepärase maaühenduse. Angeliiti on kasutatud ka selleks, et paremini mõista astroloogiat (tähtede sõnumeid) ning luua sügavamat arusaamist matemaatikast. See on võimas kivi tervendajate jaoks, kuna sügavdab häälestumist vaimsele maailmale, tervendab tajusid ning pakub kaitset nii tervendaja kehale kui ka kogu ruumile, kus tervendust läbi viiakse. See kivi julgustab väljendama oma tõde ning olema leplikum. Leevendades hingevalu ning kaitstes negatiivsete energiate eest, transformeerib angeliit kaose korraks. On abiks ka neile, kel on soov kehakaalu kontrolli alla saada.

Hind: 27.44 EUR /16.46 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )