Suure Jumalanna valgusevärava mandalaga fliispleed

Suure Jumalanna valgusevärava mandalaga fliispleed

Mõõdud ca 145 x 180 cm

Riina Grethiel

See merevaigumandala on loodud taotlusega avada valgusevärav muistse kuldajastu õnne, rahu, harmoonia ja õitsengu vibratsioonide juurde. Kuid kui tuntavaks saab Suure Jumalanna kõike elavat valguse, armastuse ja soojusega üle kallav päikeseaspekt, siis hakkavad kõikjal avanema valguseväravad kõrgematesse maailmadesse – Puhtale Maale. Sisuliselt võib peaaegu iga punkt aegruumi võrgustikus valguseväravaks muutuda, kui kutsud meditatsioonis Suurt Jumalannat ning taotled puhta südamega juurdepääsu neile kuldsetele energiatele. Ja kui selline valgusevärav kord avatud on, siis voolab sealt meie reaalsusesse väga kirgast valgust, mis tervendab ja ülendab kõike elavat.  

Valgusesaare kunstigalerii piltidega mõnus ja soe fliispleed on hea kingitus sõbrale, tuttavale, pereliikmele või iseendale! Fliispleed on asendamatu kaaslane jahedatel talveõhtutel, sobib hästi ka dekoratiivseks päevatekiks voodile. Pleedid valmivad digitrüki tehnikas – pleedi pealmine pool on mustriga, alumine pool on loodusvalge.

Kvaliteetne fototrükiga fliispleed. Mandala või väepilt on trükitud fliispleedi ühele poole. Pleedi mõõdud on ca 145 x 180 cm.

NB! Kui soovitud fliispleedi pole laos, siis saadame selle teile ca 5-7 tööpäeva pärast!

Uus!

Hind: 177.00 EUR /168.15 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )