Eeterkeha tervendamise mandalaga fliispleed

Eeterkeha tervendamise mandalaga fliispleed

Mõõdud ca 145 x 180 cm

Riina Grethiel

See mandala kombineerib mitmete väga eriliste kristallide ning vääriskivide energiaid üheks harmooniliseks tervendavaks tervikuks, mis aitab puhastada Sinu eeterkeha. Teemandi, rubiini, krüsokolla, pietersiidi, tsitriini, punase hematiidi ehk Isise kivi, karneooli ja kaltsiidi kaudu toimivad ingellikud valgusvood, mis vabastavad eeterkeha karma jääkidest ning muudest energiatest, mis võivad Sind madalamatel vibratsioonilistel tasanditel kinni hoida. See mandala on mõjuv, ent õrna toimega, ning puhastab ka alumisi tšakraid, võimaldades Sul vabaneda klammerdumisest ning kogeda tingimusteta armastust.

Valgusesaare kunstigalerii piltidega mõnus ja soe fliispleed on hea kingitus sõbrale, tuttavale, pereliikmele või iseendale! Fliispleed on asendamatu kaaslane jahedatel talveõhtutel, sobib hästi ka dekoratiivseks päevatekiks voodile. Pleedid valmivad digitrüki tehnikas – pleedi pealmine pool on mustriga, alumine pool on loodusvalge.

Kvaliteetne fototrükiga fliispleed. Mandala või väepilt on trükitud fliispleedi ühele poole. Pleedi mõõdud on ca 145 x 180 cm.

NB! Kui soovitud fliispleedi pole laos, siis saadame selle teile ca 5-7 tööpäeva pärast!

Uus!

Hind: 177.00 EUR /168.15 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )