Päikesekivi, defektidega (ca 108 g)

Päikesekivi, defektidega (ca 108 g)

Erinevas mõõdus defektidega või katkised kristallid

Aastate jooksul kogunenud defektidega, veidi kahjustada saanud või purunenud (killud väljas või pooleks läinud) kristallid, mida me pole saanud eraldi müüa. Võivad sobida näiteks energeetiliseks tööks, ehete valmistamiseks, kristallivete valmistamiseks, kunstiprojektides kasutamiseks jne. Foto on illustratiivne.

***

Päikesekivi ühendab teid praeguse kehastuse eluplaaniga ning aitab täita karmalisi kokkuleppeid või need nende iganemise korral uuesti üle vaadata. Pakub kaitset destruktiivsete jõudude vastu, sisendab elurõõmu ja tugevdab intuitsiooni. Päikesekivi taastab elu magususe ja aitab teil vajadusel ennast hellitada, lastes sealjuures teie kõrgemal minal nähtavaks saada ning kiirgama hakata. See traditsiooniliselt heatahtlike jumalate, õnne ja eduga seotud alkeemiline kivi ühendab teid Päikese taastava jõuga. Päikesekivi aitab katkestada tšakratesse või aurasse heidetud energiat võtvad „konksud”, suunates need tagasi sinna, kust nad tulnud on. Kui teile valmistab raskusi „ei” ütlemine või kui kipute pidevalt ohvreid tooma, kandke päikesekivi endaga kogu aeg kaasas. Päikesekivi kõrvaldab diskrimineerituse, ebasoosingu ja hüljatuse tunde, eemaldab piirangud ja takistused, pöörab ümber ebaõnnestumise ja aitab käivituda positiivsel sündmusteahelal.

Hind: 29.11 EUR /11.64 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )