Mookaiit (1 tk)

Mookaiit (1 tk)

Mookaiit on üks jaspise eri vormidest. Mookaiit loob tasakaalu sisemise ja välise kogemuse vahel. See annab mõlemat – nii soovi uute kogemuste järele kui ka sügava rahu, millega neid vastu võtta. See kivi teeb nähtavaks kõik võimalused ning aitab seejärel õigete valikute tegemisel.

Jaspis
Jaspis, mis on tuntud kui „ülim toitja”, hoiab ja toetab stressirohketel aegadel, ühendades tervikuks elu kõik erinevad aspektid. See kivi soodustab šamaanirännakuid, pendliga töötamist ning unenägude meeldejätmist. Kaitset pakkudes kogub jaspis endasse negatiivse energia, tasakaalustab yini ja yangi ning viib füüsilise, emotsionaal- ja mentaalkeha eeterkehaga vastavusse. Andes julgust probleemidele enesekindlalt vastu seista ning enda suhtes ausaks jääda, tagab jaspis otsusekindluse kõigis püüdlustes ning on toeks olukorras, kus konflikt on vältimatu. See kivi soodustab kiiret mõttetegevust, parandab teie organisatoorseid võimeid ja ettenägemisvõimet uute projektide algatamisel, samuti ergutab kujutlusvõimet ning aitab teie ideedel realiseeruda.

Vt ka: Kristallide olemusest, ülesannetest ja puhastamisest

Hind:

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )