Elamine rõõmus

Elamine rõõmus

Juhiseid isikliku väe ning vaimse kasvu saavutamiseks

Viimased eksemplarid! Kaaned veidi kulunud või murdumisjälgedega, sisu korras. - Sanaya Roman

I raamat Maa Elu sarjast

See raamat õpetab teile, kuidas ennast armastada, elada kooskõlas kõrgema eesmärgiga ning avastada oma elueesmärk. Te õpite, kuidas kiirata välja armastust, olla kaastundlik,andestav ja salliv teisitimõtlejate suhtes; kuidas tunda sisemist rahu ning sooritada kvanthüpe, saavutada selgus ning avaneda uutele asjadele ja olukordadele; kuidas õppida usaldama oma sisemist juhtimist, muuta negatiivne positiivseks ning avaneda vastuvõtmisele. Te õpite tõstma sagedust, suurendades oma võimet armastada; te õpite suurendama oma eneseväärikust, looma harmooniat, selgust ja rahu. Võitlemise ja pingutamise asemel võite te elada rõõmus.

***

See raamat on antud Sanaya Romanile Orini - ajatu valguse ning armastuse olendi poolt. See tark ning armastav õpetaja, kes elab vaimsetel tasanditel ning on oma õpetustega avanud juba miljonite inimeste jaoks tee neis peituva kõrgema potentsiaali juurde, esitab neis raamatutes targalt ülesehitatud kursuse vaimse kasvu edendamiseks, et aidata teil muuta oma elu, avastada isiklik vägi ning ärgata enese tõelisele olemusele. Koos Jane Roberts'i ning Edgar Cayce'iga on Sanaya Roman üks meie aja andekamaid vahendajaid kõrgemate dimensioonide tarkusele.

Uus!

Hind: 28.77 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )