Tervenemise saare meditatsioonid MP3

Tervenemise saare meditatsioonid MP3

Tervendamine inglite, ükssarvede ja ingellike arhitektide abil

Riina Grethiel

Audiokursus allalaetavate MP3-failidena!

On üks imeline paik, mis asub meie sisereaalsuses. Seda kutsutakse ka Tervenemise saareks. Te võite sinna minna igal ajal, kui soovite kogeda puhkust ja rahu ning võtta vastu kõige imepärasemat tervendust. Sinna suundudes jätate seljataha kõik oma mured, stressi, segavad mõtted ja ebakõlalised energiad välismaailmast. Seda paika iseloomustab ülim puhtus, jumalik ilu, rahu, harmoonia ja kirkus.

See paik on teie sees olemas ning nende meditatsioonide abil leiate sinna viiva tee hõlpsasti üles. Lihtsalt lõdvestuge, avage oma süda ja laske inglitel ning oma ükssarvel end sinna kanda.

Tervenemise saarele jõudes kohtute mitmete imeliste valgusolenditega. Te loote ühenduse oma Solaaringli ehk Jumaliku Kohaloleku ingliga. See imeline ingel võib ilmuda kui teie kaitseingli kõrgem mina või ka täiesti ainulaadse kohalolekuna, kes vahendab teile energiaid otse Keskpäikeselt. Tema ülesandeks on aidata teil kontakti saada teie Taevase Hingega – teie tõelise jumaliku olemusega. Ning edaspidi, kui see ühendus on loodud, aitab ta teil ühineda ka teie võimsa Mina Olen Kohaloleku ehk vaimuga.

Jah, te kohtute Tervenemise saarel ka oma Taevase Hingega ning sulate temaga ühte. Ja seejärel avanevad otsekui taevaväravad ning laskuda saavad väga erilised tervendusinglid – ingellikud arhitektid ehk vägevad elohimid, kes vastutavad korra ja struktuuri eest kõikides universumites ning kelle ülesandeks on aidata teil taastada ühendus teisse sügavale peidetud jumaliku algmustriga – teie jumaliku olemuse võimaliku väljendusega füüsilises kehas, mida iseloomustab täiuslik tervis, igavene noorus ja piiritu elujõud.

Lisaks võtate vastu tervendust jumaliku armastuse inglitelt ehk seeravitelt, samuti heli- ja värviinglitelt. Te avastate oma hingeheli ning saate teada, milline on teie hinge tõeline värv – see omakorda aitab teil paremini mõista ja teostada oma eluülesannet. (Värvide tähendused leiate audiokursuse juurde lisatud kirjalikust materjalist.) Veel kohtute te oma sisemise tervendajaga, kes teab vastuseid kõikidele teid vaevavatele küsimustele. Ning viimaks, kui olete koos ingellike arhitektide ja teiste ingellike abilistega taastanud ühenduse oma tõelise jumaliku algmustriga, võite soovi korral (kui olete selleks valmis) ühineda ka iseenda võimsa Mina Olen Kohaloleku ehk vaimuga.

1. MEDITATSIOON (42:31)
Ühenduse loomine Kaitseingli ja Ükssarvega. Rännak ingeldelfiinide saatel Tervenemise saarele. Tšakrate ja aurakeha puhastamine ja laadimine.  Kohtumine Solaaringliga. Ühtesulamine Taevase Hingega ja avanemine ingellike arhitektide ja Jumaliku Armastuse inglite ehk seeravite tervendusele.

2. MEDITATSIOON (45:59)
Tervendamine ingellike arhitektide (elohimide) ning Jumaliku Armastuseinglite (seeravite) abiga. Hingevärvi ja hingeheli avastamine koostöös värvi- ja heli-inglitega. Kohtumine Sisemise Tervendajaga. Jumaliku algmustri taastamine inglite abiga. Mina Olen Kohaoleku laskumine.

Audiokursuse vahelehte näete, kui klikite pildi all olevale ikoonile "LEHITSE".

Kohtumine oma Ükssarvega (I med)
Allika valguse kosk Tervenemise saarel (I med)
Tervenemise saar (II med)

Hind: 17.44 EUR

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )