Orgon-pendlid ja ripatsid

Orgon tähendab eluenergiat – chi'd, praanat või eetrit. Orgon-ripatsid on valmistatud poolvääriskivide, vaigu ja metallide segust. Orgonid puhastavad ja tasakaalustavad energiaid ning harmoniseerivad chi'd meie kehas ja energiaväljades. Lisaks sellele transformeerivad orgonid negatiivseid energiaid positiivseteks ning toimivad tõhusa kaitsena erinevate negatiivsete energiate ja elektromagnetiliste segajate vastu. Orgon-ripatsid on valmistatud spetsiaalselt kandja energiavälja (aura) tasakaalustamiseks. Orgon-ripatsid võivad aidata teil muutuda rahulikumaks, kogeda vähem stressi ning kaitsta end teiste inimeste negatiivsete energiate eest. Ripatsit võib kanda kaelas ja taskus või hoida padja all – peaasi, et see jääks auravälja piiridesse.

Orgon-pendlid loovad pöörleva välja, mis tugevdab kasutaja intuitiivseid ja selgeltnägemisvõimeid. Seetõttu sobivad need nii algajatele kui ka edasijõudnud pendeldajatele. Orgon pendleid kasutatakse erinevate teraapiavormide juures – nagu näiteks aroomiteraapia, eeterlike õlide ja taimeessentsidega tervendamise, homöopaatia ja kaartide panemise ning ka teiste tervendusmeetodite puhul. Selleks, et orgon-pendlit  või ripatsit aktiveerida, tuleb seda vähemalt 20 sekundit käes hoida.

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )