Audiokursused MP3-failidena

Riina Grethieli audiokursused on omamoodi kvintessents paljudest seminaridest, mis on aset leidnud viimase kahe aastakümne jooksul. Need audiokursused on loodud taotlusega toetada teie vaimset teekonda ning pakkuda sagedust tõstvaid abivahendeid ka igapäevaseks kasutamiseks. Eesmärgiks on aidata kuulajal kontakti saada nii enese sees elava jumalikkusega kui ka Algallika enda ehk puhta algolekuga, samuti Suure Jumalanna, inglite, ülestõusnud meistrite ja teiste puhaste valgusolenditega. Need audiokursused on loodud taotlusega aidata teil tervendada nii ennast kui teisi, samuti oma minevikku ja olevikku, et luua rõõmsamat ja paremat tulevikku nii enese kui teiste jaoks.

Audiokursuste MP3-failid saab alla laadida pärast tellimuse eest tasumist. Failide allalaadimise lehele viiva lingi leiate te oma e-mailile saadetavast tellimuse kinnitusest. Juhul kui te olete tellimuse eest tasunud ning failide allalaadimise link ei avane, siis võtke palun meiega ühendust (valgusesaar@valgusesaar.ee) ning me aktiveerime lingi. Link on aktiivne neliteist päeva (14) ning seda saab avada viis (5) korda. Audiokursuste failid on pakitud zip-faili, mille avamiseks ja lahtipakkimiseks saate kasutada näiteks 7-zip, WinZip, WinRar või muu zip-faile haldavat programmi.

NB! Tasuta meditatsiooni allalaadimislingi aktiveerimine võib natuke aega võtta, kuna teeme seda käsitsi. Võtke meiega kindlasti ühendust, kui teil allalaadimisega probleeme tekib!

Vt ka: Audiokursused CD-del

Tekst valgusesaar.comArray ( [0] => Array ( [lng_id] => 0 [lng_ord] => 0 [short_name] => GLOB [lng_name] => Globaalne ) [1] => Array ( [lng_id] => 1 [lng_ord] => 0 [short_name] => EST [lng_name] => Eesti ) [2] => Array ( [lng_id] => 2 [lng_ord] => 0 [short_name] => ENG [lng_name] => Inglise ) )